Sănătate

Șefa DSP Brașov, acuzată de abuzuri de către angajați din instituție: Și-a creat singură o funcție, după care s-a detașat pe aceasta/ Claudia Bularca spune că va organiza o conferință de presă pentru a se apăra de acuzații

06.12.2022 17:06 - Șefa Direcției de Sănătate Publică din Brașov, Claudia Bularca, este acuzată de abuzuri de către Emil Guran, un angajat al Direcției de Sănătate Publică din Brașov. Guran ocupă funcţia publică de execuţie de auditor, grad profesional superior în cadrul instituției conduse de Claudia Bularca. „In perioada aprilie 2020-august 2021, d-na Neculau Andrea Elena- Şef lucrări [...] (Bizbrasov)

Vezi stirea »

Social

FOTO: RATBV a lansat autobuzul lui Moș Crăciun care va străbate întregul oraș, iar copiii vor putea circula gratuit. Vezi aici traseul și ora de plecare

06.12.2022 16:48 - După ce anul trecut l-au ajutat pe Moș Crăciun să împartă cadouri copiilor ce utilizau autobuzele RATBV, în 2022 compania de transport public a echipat pentru prima dată în Brașov un vehicul care să-l transporte, de astăzi și până pe 2 ianuarie, pe Moș Crăciun pe la copiii din tot orașul. Iar pentru ca zâmbetele [...] (Bizbrasov)

Vezi stirea »

Peste 66% dintre familiile de la sate vor renunța la cadourile de Crăciun sau vor reduce substanțial bugetul pentru daruri din cauza greutăților financiare

06.12.2022 13:21 - Două treimi dintre familile de la sate, care au participat la un sondaj realizat de World Vision România, vor renunţa la cadouri sau vor reduce substanţial bugetul pentru cadouri, din cauza creşterii costurilor, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. Din cauza greutăților financiare, o treime dintre părinți ar vrea să sară peste Crăciun. În comunicat [...] (Bizbrasov)
Tags: 'Social, 'Stiri Brasov, 'Știri Naționale'

Vezi stirea »

Stiri Brasov

VIDEO Un urs s-a bălăcit de zor într-un ochi de apă dintr-o pădure din Parcul Natural Bucegi

06.12.2022 15:14 - Imagini cu un urs care se bălăcește dintr-un ochi de apă într-o pădure din Parcul Natural Bucegi au devenit virale pe internet. Clipul bideo a fost obținut cu ajutorul unei camere de monitorizare instalată de specialiștii Romsilva din cadrul administrației parcului. Urșii au habitatul în pădurile întinse de munte și cele dese din zonele deluroase. [...] (Bizbrasov)

Vezi stirea »

260.000 de lei, fonduri europene obținute ilegal de administratorul a două firme, care a avut și un complice. Banii au fost investiți în utilaje

06.12.2022 13:51 - Procurorii DNA Brașov au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate pentru două persoane, una care administra două firme, şi alta care l-a ajutat în demersul său ilegal. Procurorii îl cercetează pe primul pentru că a obţinut fonduri europene fără a avea drept. Conform DNA, timp de 3 ani, administratorul a depus în folosul [...] (Bizbrasov)
Tags: 'Stiri Brasov'

Vezi stirea »

Economie

Prețul unui plin de carburanți a scăzut în ultima lună cu aproximativ 17 lei, în cazul benzinei, și cu 26 de lei, în cazul motorinei

06.12.2022 14:47 - Un litru de motorină standard poate fi cumpărat astăzi în Brașov cu preţuri cuprinse între 7,79 şi 7,99 lei, iar unul de benzină standard cu preţuri cuprinse între 6,62 şi 6,84 lei, potrivit peco-online.ro. Prin urmare, comparativ cu luna trecută, preţul mediu al unui litru de benzină a scăzut cu 4,8%, ceea ce înseamna că [...] (Bizbrasov)

Vezi stirea »

Politica

VIDEO: Ionuț Sorin Banciu, secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, despre „taxa pe soare”: „Nu sunt în pericol prosumatorii mici’’ (P)

06.12.2022 14:15 - Evit discuțiile pe teme vagi sau alarmiste, în special atunci când acestea nu sunt altceva decât exerciții de escaladă ale unora care vor să profite de temerile ori fricile cetățenilor în scop electoral.Totuși, atunci când spectacolul devine dezinformare, cred în principiul auto-sesizării. Mulțumesc Teodora Tompea pentru posibilitatea de a interveni, așadar, în jurnalul Digi24, pe [...] (Bizbrasov)

Vezi stirea »

Administratie

Traficul se va relua pe pasajul care leagă DN 11 de DN 10 spre Prejmer începând din data de 14 decembrie

06.12.2022 13:49 - Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov susțin că au intrat pe ultima sută de metri în ceea ce privește lucrările de refacere a pasajului care face legătura între DN 10 și DN 11 spre Prejmer. După cum a precizat directorul DRDP Brașov, Tudor Duțu, începând cu data de 14 decembrie se va circula [...] (Bizbrasov)

Vezi stirea »

Comprest: intervenția zilnică pentru prevenirea și combaterea poleiului a fost efectuată în conformitate cu prevederile normativului tehnic. În ziua incidentului de pe Pasajul Dârste, unitățile de patrulare ale poliției ce monitorizează traficul rutier nu au făcut nici o solicitare de intervenție, în contextul în care la ora respectivă temperaturile erau pozitive, dar se circula în condiții de ceață și chiciură

06.12.2022 13:30 - După incidentul de pe Pasajul Dârste, în care au fost implicate 17 autovehicule, în calitate de operator de deszăpezire, directorul general al Comprest SA, Alexandru Tănase, a făcut următoarele precizări: „În această perioadă se află în derulare Planul de măsuri stabilit de autoritatea contractantă pentru sezonul de iarna 2022-2023. Așa fiind în dimineața de  04.12 [...] (Bizbrasov)
Tags: 'Administratie, 'Stiri Brasov'

Vezi stirea »

Peste 1.000 de camere de supraveghere inteligente vor fi instalate pe străzile Brașovului. În ce zone vor fi montate primele dispozitive începând de săptămânile viitoare

06.12.2022 13:20 - Primăria Brașov va semna, până la finalul acestei săptămâni, acordul cadru pentru furnizarea echipamentelor și pentru lucrările de instalare a unor sisteme de supraveghere video (CCTV) care să integreze mai multe tipuri de camere video și softuri (de la cele care detectează numere de înmatriculare, marcă, model, categorie autovehicul, la cele care fac analiza mișcării [...] (Bizbrasov)
Tags: 'Administratie, 'Stiri Brasov'

Vezi stirea »