Vaccinare anti-covid Sibiu faza II: toate locurile disponibile au fost ocupate

18.01.2021 20:57 - Toate locurile disponibile pentru vaccinarea anti covid din județul Sibiu s-au ocupat, potrivit datelor publicate pe platforma Rovaccinare. Reprezentanții Instituției Prefectului Sibiu nu pot oferi o data exactă când vor sosi alte doze de vaccin. Cele aproximativ 400 de locuri disponibile încă la ora 14,30 în Agnita au fost ocupate până la ora publicării acestui material.... (Turnulsfatului)

Vezi stirea »

Primele facilități pentru cei care se vaccinează. Lista actualizată a ţărilor pentru care se impune carantina de 14 zile

18.01.2021 20:19 - Odata cu începerea vaccinarii anti-covid și în Romînia, au început să apară primele facilități pentru cei care au făcut și rapelul. Astfel, printr-o  hotărâre a CNSU de luni a fost instituită excepţia de la carantinare pentru persoanele care au fost vaccinate cu a doua doză (doza de rapel), dacă aceste persoane intră în România la mai mult... (Turnulsfatului)

Vezi stirea »

Gheorghiță: cei programați la vaccinare să vină cu buletinul. Nu încurajăm venirea mai devreme

18.01.2021 19:14 - Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare din România, a declarat că cei care vin la vaccinare anti-Covid trebuie să aibă la ei cartea de identitate pentru a fi scanată și a se valida programarea.Recipisa primită odată cu programarea ușurează munca de la serviciul de triaj. Medicul Valeriu Gheorghiță, a explicat la DigiFM că nu este nevoie ca oamenii să vină mult... (Turnulsfatului)

Vezi stirea »

Vlad Voiculescu: Dacă platforma nu o să poată să permită o programare, luăm în considerare o listă de aşteptare

18.01.2021 19:04 - Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat luni că, în cazul în care platforma pentru vaccinarea anti-COVID-19 nu va permite programarea pentru o anumită dată, una dintre alternative ar fi "să se ia în considerare o listă de aşteptare" în care doritorii să se înscrie, urmând ca aceştia să poată fi contactaţi de autorităţi prin call-center.... (Turnulsfatului)

Vezi stirea »

STS: Peste 300.000 de persoane din etapa a II-a s-au programat pentru vaccinarea anti-Covid-19

18.01.2021 16:52 - Peste 300.000 de persoane din etapa a II-a s-au programat pentru a se vaccina anti-COVID-19, în perioada 15 ianuarie, ora 15,00 - 18 ianuarie, ora 15,30, informează, luni, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. "În perioada 15 ianuarie 2021, orele 15,00 până luni, 18 ianuarie, orele 15,30, pe platforma informatică programare.vaccinare-covid.gov.ro s-au programat 300.109 persoane... (Turnulsfatului)

Vezi stirea »

Meteorologii anunță încălzirea vremii. Temperaturile ajung până la 9 grade Celsius

18.01.2021 16:51 - Meteorologii anunță o încălzire a vremii în zilele următoare, temperaturile urmând să se apropie de cele de primăvară. În Transilvania, primele zile ale acestei săptămâni vor fi caracterizate de o vreme deosebit de rece, local geroasă, mai ales în cursul nopților și al dimineților, când se vor înregistra valori medii ale temperaturilor minime... (Turnulsfatului)

Vezi stirea »

F.C. Hermannstadt a renunțat la mijlocașul David Caiado

18.01.2021 16:37 - Conducerea echipei de fotbal FC Hermannstadt anunță că s-a despărțit luni de mijlocașul David Caiado.   Adus a ca o vedetă la Sibiu, Caiado și-a făcut apariția de 21 de ori pe teren, unde a reușit trei pase de gol.   „A. F. C. Hermannstadt și mijlocașul ofensiv portughez David Caiado au ajuns astăzi la o înțelegere amiabilă în privința rezilierii înțelegerii... (Turnulsfatului)

Vezi stirea »

Prima persoană vaccinată la Avrig a fost un pensionar de 67 de ani, din municipiul Sibiu

18.01.2021 16:19 - Prima persoană care a fost vaccinată la centrul fix de la Avrig, în cadrul fazei a II, a fost un pensionar în vârstă de 67 de ani din municipiul Sibiu, transmit reprezentanții Primăriei Avrig pe pagina de Facebook.  Centrul de vaccinare, amenajat în sala de sport a Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr”, este funcţional începând de luni dimineață. ... (Turnulsfatului)

Vezi stirea »

Aproape 70% din personalul ULBS este dispus să se vaccineze împotriva COVID-19

18.01.2021 16:12 - Personalul din facultățile sibiene este dispus să se vaccineze în proporție de 67% împotriva virusului SARS CoV-2, spun reprezentanții Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Este vorba despre personalul didactic, didactic auxiliar și nedidactic. „Un procent de 67% din personalul angajat al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu dorește să se vaccineze... (Turnulsfatului)

Vezi stirea »

Prima licitație pentru sala polivalentă din spatele mall-ului: două terenuri acoperite, 4.000 de locuri, cinci terenuri exterioare

18.01.2021 16:08 - O sală sportivă cu o capacitate de 4.000 de spectatori și posibilitatea de extindere la 5.000, o altă sală de antrenament, precum și alte cinci terenuri sportive exterioare sunt printre detaliile complexului sportiv pe care Universitatea ”Lucian Blaga” l-a demarat în zona din spatele complexului comercial din Șelimbăr. Investiția este aproximată la zece milioane de euro.... (Turnulsfatului)

Vezi stirea »

39% din angajații Prefecturii Sibiu se vor vaccina. Prefectul se numără printre ei

18.01.2021 16:06 - Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Instituției Prefectului, 30 de angajați din totalul de 79 au spus că se vor vaccina împotriva COVID-19. Este vorba aici și de angajații serviciilor Pașapoarte și Permise și Înmatriculări auto. Totodată, prefectul Mircea Crețu se află printre cei care și-au exprimat dorința de a se vaccina. „Sunt 30 de persoane din cadrul... (Turnulsfatului)

Vezi stirea »

Șapte persoane au fost amendate cu 65.000 de lei după ce au fost la o petrecere

18.01.2021 15:45 - 74 de persoane au fost sancționate contravențional ieri, pentru că au ieșit în locuri publice fără mască de protecție. De asemenea, șapte sibieni au fost amendați pentru că au participat la o petrecere, o persoană a fost sancționată pentru că nu a respectat carantina, iar  alte șase amenzi au fost date celor care au plecat de acasă după ora 23 fără motiv sau fără declarație.... (Turnulsfatului)

Vezi stirea »

Trei tineri au fost prinși de jandarmi, în centrul orașului, cu un aparat de sudură furat

18.01.2021 15:11 - Un echipaj de jandarmerie, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Târgul Vinului din municipiul Sibiu, a observat trei tineri ce transportau un bagaj voluminos, care la vederea forțelor de ordine au manifestat un comportament suspect. S-a dovedit ulterior că cei trei ar fi furat dintr-o curte un aparat de sudură. Totul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii... (Turnulsfatului)

Vezi stirea »