Categorii Bizbrasov:
Social

Social

Cel mai puternic pompier – etapa națională, la Brașov. Sunt așteptați 95 de concurenți din 28 de județe

14.07.2024 15:26 - 95 de salvatori din 28 de județe vor fi la Brașov, în perioada 16-19 iulie, la concursul Cel mai puternic pompier – etapa națională. Festivitatea de deschidere va avea loc în data de 17 iulie, începând cu ora 9.00, apoi vor începe probele individuale, care se vor desfășura în intervalul orar 9.30 – 16.00. În [...] (Bizbrasov)

Vezi stirea »

Și femeile… îi bat. Câteodată. Femeie reținută de polițiști după ce și-ar fi agresat fostul concubin

14.07.2024 13:39 - Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au emis un ordin de protecție provizoriu si efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu o femeie în stare de reținere, după ce aceasta și-ar fi agresat fostul concubin. Astfel, în 12 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați cu privire [...] (Bizbrasov)
Tags: 'Social, 'Stiri Brasov'

Vezi stirea »

Bilete și abonamente metropolitane pentru trenurile din Brașov. Poți călători cu orice tren în zona metropolitană, de stat sau privat, și nu trebuie să mai faci rezervare de loc

14.07.2024 11:21 - CFR a introdus pentru Brașov biletele și abonamentele metropolitane. Astfel, poți călători cu orice tren în zona metropolitană, de stat sau privat și nu trebuie să mai faci rezervare de loc. Abonamentele se pot emite pe diferite perioade timp, respectiv 3, 24 și 72 ore, și 7, 15 și 30 de zile, pornesc de la [...] (Bizbrasov)
Tags: 'Social, 'Stiri Brasov'

Vezi stirea »

Poliția Română: „Încredere și siguranță”, cu dotare praf: un polițist, filmat când împinge mașina de serviciu. Un alt șofer îi vine în ajutor

14.07.2024 10:20 - O autospecială a Poliţiei Române a fost surprinsă în timp ce era împinsă de la spate în dreptul localităţii Şimian, din judeţul Mehedinţi. Filmarea arată un agent şi un alt şofer care i-a sărit în ajutor, care împing împreună autoturismul, iar la volanul acestuia se află o poliţistă, scris observatornews.ro. Maşina s-a defectat în mijlocul drumului, aşa că [...] (Bizbrasov)
Tags: 'Social, 'Stiri Brasov'

Vezi stirea »

Avertismentul pompierilor: Nu igienizați terenurile prin incendiere!

14.07.2024 10:11 - Peste 2000 de hectare din țară au fost afectate de incendiile de vegetație, zilele trecute, spun pompierii brașoveni, care reamintesc proprietarilor de terenuri că arderea vegetației este interzisă, fiind extrem de periculoasă. Tot ei enumeră câteva motive pentru care această practică are un impact negativ: Risc major de propagare rapidă a incendiilor – vântul și [...] (Bizbrasov)
Tags: 'Social, 'Stiri Brasov'

Vezi stirea »

Criza mărunțișului? Un magazin din România oferă în plus vouchere cadou celor care vin să schimbe mărunțișul în bancnote

14.07.2024 08:24 - Penny România, lanț de magazine controlat de grupul german Rewe, derulează o promoție inedită, prin care nu numai că se oferă să schimbe monede în bancnote, ba chiar îi și premiază cu un voucher cadou pe cei care fac asta, scrie Economica. Promoția Penny, denumită „Vino cu mărunțiș și te recompensăm” a început în iunie [...] (Bizbrasov)
Tags: 'Social, 'Stiri Brasov'

Vezi stirea »

O nouă firmă de RCA pe piață. La ce prețuri vinde

14.07.2024 08:19 - Eazy Asigurări, societatea controlată de fondatorul Superbet, Sacha Dragic, va începe vânzările după ce a primit un ultim aviz necesar de la ASF, aprobarea unei majorări de capital, scrie Economica. Între timp, firma a vândut și prima poliță de asigurare prin site-ul Economo.ro, potrivit informațiilor Economica.  Coordonatele acestei polițe arată unde se poziționează cel mai nou [...] (Bizbrasov)
Tags: 'Social, 'Stiri Brasov'

Vezi stirea »

Somnul în vremea caniculei. Ce putem face pentru a ne bucura de unul odihnitor

14.07.2024 08:07 - Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală, vine cu o serie de sfaturi pentru a avea un somn bun în perioada de caniculă. Astfel, doctorul spune că efectele negative ale somnului la temperaturi ridicate se traduc pentru persoanele sănătoase prin senzaţie de oboseală pe tot parcursul zilei, iritaţie la factori externi [...] (Bizbrasov)
Tags: 'Social, 'Stiri Brasov'

Vezi stirea »