Categorii Brasovmetropolitan:
Fapt diversEducațieCotidianStiri Brasov

Fapt divers

FOTO. Oameni de bine. O braşoveancă şi-a recuperat integral pensia pe care o pierdue la scurt timp după ce retrăsese banii de la bancomat

12.08.2020 13:16 - O brașoveanca și-a recuperat pensia pe care și-o pierduse la scurt timp după ce și-a retras banii din bancomat!  Întreaga... (Brasovmetropolitan)

Vezi stirea »

Educație

FOTO&VIDEO. Noua față a grădiniței nr. 11 din Brașov. Una dintre cele mai căutate unități preșcolare din ora a fost extinsă și complet renovată, iar din septembrie va avea toate dotările „la cheie”

12.08.2020 12:57 - Lucrările de extindere prin mansardare a Grădiniței nr. 11 Căsuţa Bucuriei din cartierul Tractorul au fost finalizate, astfel că atunci... (Brasovmetropolitan)

Vezi stirea »

Școala începe fără triaj epidemiologic. Ministerul Sănătății a renunțat la procedură, pe motiv că durează: Să-i verifice părinții!

12.08.2020 08:36 - Școala începe fără triaj epidemiologic. Ministerul Sănătății a decis să renunțe la procedura prin care copiilor li s-ar lua temperatura... (Brasovmetropolitan)
Tags: 'Educație, 'Stiri Brasov'

Vezi stirea »

Cotidian

Dr. Andrea Neculau, director DSP Braşov: „Trendul în scădere al cazurilor noi este unul la care ne aşteptam. Vreau să le transmit braşovenilor că sunt mulţumită de cum au respectat regulile”

12.08.2020 10:39 - 42 de cazuri noi de infecţii cu COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în judeţul Braşov, numărul... (Brasovmetropolitan)

Vezi stirea »

VIDEO. DSP Brașov și Spitalul Județean caută personal suplimentar pentru secția modulară. Avem personal, dar insuficient

12.08.2020 09:52 - Direcția de Sănătate Publică Brașov și Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov caută personal suplimentar astfel încât imediat după finalizarea... (Brasovmetropolitan)
Tags: 'Cotidian, 'Sănătate, 'Stiri Brasov'

Vezi stirea »

Un medic de la Ambulanța Brașov, infectat cu COVID-19, a tratat zeci de pacienți. Explicația DSP Brașov: eroare umană în comunicarea testului

12.08.2020 08:55 - Un medic de la Ambulanța Brașov, infectat cu noul coronavirus, a mers trei zile în misiuni pentru că a primit... (Brasovmetropolitan)
Tags: 'Cotidian'

Vezi stirea »

Risc iminent de focar COVID la Ambulanţa Braşov. Asistentă SAJ: „Colegi cu teste pozitive sunt chemaţi la muncă (…) Nu mai avem personal”

12.08.2020 07:05 - Situația de la Ambulanța Brașov este una complicată şi se complică pe zi ce trece, existând riscul ca la acest... (Brasovmetropolitan)
Tags: 'Cotidian, 'Prima Pagina, 'Sănătate, 'Stiri Brasov'

Vezi stirea »

După primar, şi viceprimarul din Sânpetru a fost confirmat cu COVID-19. În total, 3 persoane din primărie au fost confirmate cu infecţia

12.08.2020 06:48 - După ce, în urmă cu trei zile, primarul comunei Sânpetru, Ion Rusu, a fost confirmat cu COVID-19, alte două persoane... (Brasovmetropolitan)
Tags: 'Cotidian, 'Zona Metropolitana, 'covid-19, 'marcel ion rusu, 'sanpetru, 'sebastian poiana'

Vezi stirea »

Primăria Brașov plăteşte peste 500.000 de lei pentru stațiile de încărcare a mașinilor electrice de pe strada Nicolae Iorga. Planul pentru 2020: 20 de stații în tot orașul

12.08.2020 06:30 - În Braşov vor fi montate încă trei staţii de încărcare  a autoturismelor electrice- una dublă şi două simple. Contractul pentru... (Brasovmetropolitan)
Tags: 'Cotidian, 'Stiri Brasov, 'brasov, 'george scripcaru, 'masini electrice, 'primaria brasov, 'statii electrice, 'str. nicolae iorga'

Vezi stirea »

Stiri Brasov

Începe ediția a doua a programului de reabilitare a fațadelor cu cofinanțare de la bugetul local. Patru clădiri din zona istorică a Brașovului vor intra în reparații

12.08.2020 05:46 - Consiliul local Brașov va dezbate în ședința de plen de vineri un proiect de hotărâre privind includerea a patru imobile... (Brasovmetropolitan)

Vezi stirea »